Lütfen bekleyin..



Budak ve Keleş Ailesinin Mutlu Günü

26 Mart 2018, 08:47 - Okunma: 3849

Batman’ın sevilen ve başarılı mütahitlerinden İş adamı Mehmet Şirin Budak’ın mütahit oğlu Abdullah Budak hafta sonu düzenlenen görkemli düğün töreniyle Abdulvahap Keleş’in kızı Gamze Keleş’le dillere destan bir törenle Dünya evine girdi.

Genç çiftin Düğün töreni Elit Düğün salonunda yapılırken, Budak ailesini sevenleri ve dostları bu mutlu günde yalnız bırakmadı. Yoğun ilgi gören düğüne Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, Batman Esnaf Odaları Birliği Başkanı Talat Kara, Esnaf Kefalat Kooparatifi Başkanı Şevki Taş, Batso Başkan adayı İş adamı Osman Nasıroğlu,  iş adamları mutahitler, sivil toplum kuruluş temsilcileri, Diyarbakır, Silvan Koca köyünden çok sayıda davetli ve seçkin bir topluluk katıldı. Düğüne ev sahipliği yapan Damadın babası Can Ozan İnşaat Taahhüt sahibi İş adamı Mehmet Şirin Budak davetlileri kapıda karşıladı. Düğün öncesinde mevlidi şerif okutulurken, ardından misafirlere yemek ikramında bulunuldu. Batmanın mahalli sanatçılarının sahne aldığı düğünde renkli görüntüler oluşurken, davetliler Kürtçe ve Türkçe müzik eşliğinde halaylar çekti.

Genç çiftin Nikahını Belediye evlendirme Müdürü Nuri Turgut yaparken, nikah şahitliklerini Esnaf Odaları Birliği Başkanı Talat Kara ve Osman Nasıroğlu yaptı.

Genç çiftin nikah cüzdanını veren BATSO Başkan Adayı Osman Nasıroğlu Budak ve Keleş ailesini kutlayarak kendilerine ömür boyu mutluluklar diledi. Nasıroğlu Genç çiftten en az 4 çocuk sözü alarak çifti tebrik etti. Babası gibi mütahit olan Şingay İnşaat Taahüdün sahibi Damad Abdullah Budak Elektrik mühendisliğini okuyor. 
Damadın babası Mehmet Şirin Budak bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına, akrabalarına ve il dışından düğüne katılan tüm misafirlere teşekkür etti. Batman Demokrat Haber olarak Genç çifti kurtlar ömür boyu mutluluklar dileriz.   

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=