Lütfen bekleyin..



BATSO Başkan Adayı Ekinci’den Gazetemize Ziyaret

22 Mart 2018, 20:05 - Okunma: 1626

EKİNCİ; “TÜM SİYASİ PARTİLER VE STK’LARDAN DESTEK BEKLİYORUZ”1 Nisan tarihinde yapılacak olan BATSO Seçimleri öncesinde ziyaret turlarını yoğunlaştıran Değişim Grubu Başkan adayı Mehmet Ekinci ekibiyle birlikte basın kuruluşlarını ziyaret etti. Gazetemizi ziyaret eden Başkan Adayı Ekinci projelerini Gazetemiz sahibi Nimet Dal ve Orhan Turan’la paylaştı.

Hizmet odaklı çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Adayı Mehmet Ekinci tüm Batmanı kapsayacak projelerinin olduğunu dile getirerek Odanın tüm Batmanlıların odası olması için göreve talip olduklarını açıkladı. 


BATSO’yu amacına uygun yönetmek için göreve talip olduklarını dile getiren Başkan adayı Ekinci Ekonomi ve hizmet odaklı projeleriyle Ülkedeki ve yurt dışında iş adamlarını Batman2a yatırım yapmaya davet edeceklerini vurguladı. 
YURTDIŞINDAKİ BATMANLILAR KENTE DAVET EDİLECEK
Batman’daki tek organize sanayinin kente yetmediğini dile getiren Başkan Adayı Ekinci “ Maalesef Batman organize sanayi bölgesi iş alanları için yetersiz. Daha farklı alanlarda organize sanayi bölgelerine ihtiyaç var. Batmanın tekstil merkezi haline gelmesi için İhtisas organize sanayi bölgesi, Hayvancılık, İnşaat, Mobilya organize sanayi bölgesi gibi yeni sektörlerin bir arada olduğu ihtisas Organize sanayi bölgeleri kurmak ilk hedefimiz olacak. Her iş koluna yönelik OSB’ler kurulabilir. Odamız tüm Batmanlıların odası olacak. Herkesle dayanışma içinde olacağız. Bütün Batman halkının desteğinin bizimle olduğunu biliyorum. Tüm Siyasi partilerimiz ve STK’larımızdan bu süreçte destek bekliyoruz. Odada göreve gelir gelmez 4 yıllık stratejik kalkınma planı meclisi kuracağız. En az 21 olacak yeni meslek gruplarını oluşturacağız. Batmanın Sosyo ekonomik envanterini ortaya çıkaracağız. Bu şekilde kentin yatırım profili de ortaya çıkacak. Batmanlılar nerdeyse bir orda olacağız. Ülke genelinde ve yurt dışında yaşayan Batmanlı iş adamlarının yatırımcıları Batmana çekmek için komisyonlar kurup Batman’a davet edeceğiz. Batman’lı hemşehrilerimizin yoğun olarak yaşadığı İstanbul, İzmir, Ankara, Paris Berlin, Frankfurt Hamburg Hannover illerinde projelerimizi Batmanlılara sunacağız. Batmana yatırım yapmaya davet edeceğiz.”Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=