Lütfen bekleyin..



Eğitimci İş Adamı Cuma Dişikırık Singapur’a Gidiyor

22 Mart 2018, 19:57 - Okunma: 1368

Batman’da ve bölgemizde 30 yıla varan özel öğretim hizmeti veren eğitimci iş adamı Cuma DİŞİKIRIK Finlandiya’dan sonra dünyada eğitim sisteminde 1. sırayı Finlandiya’yla paylaşan SİNGAPUR‘a bir dizi inceleme ve ikili görüşmeler yapmak üzere 24 Mart - 01 Nisan 2018 tarihleri arasında iş seyahatine gidiyor.

   Cuma DİŞİKIRIK’ın yönetim kurulu başkanlığı ve genel müdürlüğünü yaptığı Özel Hedef Eğitim Kurumlarının bünyesinde Batman ve Siirt’te halen faaliyette bulunan Anasınıfı-İlkokul-Ortaokul-Anadolu Lisesi-Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-Özel öğretim Kursu- Kişisel Gelişim Kursu-Etüt Eğitim Merkezi ve Sağlık Koleji İşletmesi bulunmaktadır. Cuma DİŞİKIRIK “ Beş yıldan beri üzerinde çalıştığımız “TÜRKİYE’NİN YENİ EĞİTİM MARKASI”nı oluşturma hazırlığında olduğumuz bu süreçte, geçen yıl yaptığım Finlandiya gezisi sonrası dünyada eğitim sisteminde birinciliği Finlandiya’yla paylaşan SİNGAPUR‘a bir dizi inceleme ve gözlemler yaparak bu başarının temelinde yatan kararları ve uygulamaları yerinde görmek üzere bu geziyi yapma ihtiyacı gördüm. Halen devam eden kurumlarımızda ve ileriki dönemlerde Batman ve Türkiye genelinde faaliyete koymayı planladığımız eğitim kurumlarımızda uygulayacağımız Türkiye’ye örnek olacak “eğitim ve öğretim modeli”ni zenginleştirmek bizim önem verdiğimiz bir hedeftir. Böylece bizi tercih eden öğrencilere daha iyi ve kaliteli bir hizmet edebilmeyi hedeflemekteyiz. İnceleme gezilerimiz ileriki aylarda KANADA GEZİSİ ile tamamlanacaktır. Sonrasında şekillenen eğitim ve öğretim modelimizi ve ”TÜRKİYE’NİN YENİ EĞİTİM MARKASI”nı ülkemizin dört bir yanında faaliyette bulunmak üzere kamuoyuyla paylaşacağız.” şeklinde açıklamada bulundu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=