Lütfen bekleyin..



“BİR GÜN HERKES ‘İYİ’ OLACAK’

22 Mart 2018, 09:50 - Okunma: 1393

Türkiye genelinde olduğu gibi, Batman’da da siyasete yeni bir heyecan getiren İYİ Parti, yaptığı başarılı çalışmalarıyla kısa zamanda adından söz ettirmeyi başardı.

‘Bir gün Herkes İYİ partili ve İYİ olacak’ diyen Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, ciddi anlamda teşkilatlandıklarını söyledi. Başkan Çelik; “Türkiye’de ve Batman’da herkes İYİ olacak. Yıllardan beri iktidar partisi dışında hiçbir parti bizim kadar siyasete güven ve heyecan getirmemişti. Buda gücümüzü halktan aldığımızın göstergesidir. Siyasette halkımızı arkamıza değil, her zaman önümüze alacağız. Halkı arkasına alıp, istedikleri mevkilere gelenler, bir kez olsun dönüp arkasına bakmadılar. Ama İYİ Parti olarak halkımızı önümüze koyup, hedeflerimize hep birlikte hızla ilerleyeceğiz. Türkiye ve özellikle bölgemiz siyasi partilerin yalan ve oyalamalı siyasi taktikleri yüzünden çok çekip geriledi. Batman ve bölgemiz ağırlıklı olmakla birlikte Türkiye’de huzur, demokrasi, eşitlik ve halkçı bir anlayışla hizmetkar olmaya geldik. Biz kimseyi kendimize rakip değil, hizmet ve projelerimizle sadece kendimizle yarışacağız.” diye konuştu 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=