Lütfen bekleyin..



İnşaat Sektöründe Havamania Endişesi..!

20 Mart 2018, 18:57 - Okunma: 1349

Batman’da İnşaat sektörünün dört gözle beklediği Havamani sorunu halen çözülemedi.Batman Belediyesinin özel bir ekip kurarak çözmek istediği havamania sorunu halen çözüm bulmazken, projenin son aşamada olmasına rağmen somut adım atılmaması inşaat sektörünü zora sokuyor.

HAVAMANİA SORUNU İNŞAAT SEKTÖRÜNE ENGEL
Havaların ısınmasıyla gözler Batman’da inşaat sektörüne çevrilirken, İnşaat sektörüde bunun önündeki en büyük engel olan Havamania sorununun çözümünü bekliyor. Gazetemiz aracılığıyla kentin yöneticilerine çağrıda bulunan İnşaat sektörü temsilcileri Belediyenin bu konudaki çabalarına karşılık henüz bir somut adım atılmaması nedeniyle endişeli olduklarını belirttiler.

İNŞAAT SEKTÖRÜ DURMA NOKTASINDA

Havamania sorununun çözümü halinde Batman’da 10 bini aşkın insanı ilgilendiren İnşaat sektörünün canlanacağını belirten Vatandaşlar bir çok mütahitin Batman’dan ayrılarak başka şehirlerde iş yapmaya başladığını belirttiler. Batman’daki konut fiyatlarının yüksek olmasının önündeki en büyük engelin havamania olduğunu dile getiren vatandaşlar gazetemiz aracılığıyla şunları söylediler. “ Belediye Başkan vekili Ertuğ Şevket Aksoy’un bu sorununun çözümü için gösterdiği çabayı yakından takip ediyoruz. Ancak süreç uzuyor. Aldığımız bilgiler Sivil Havacılık ve Hava Kuvvetlerinde son aşama yapılıyor. Ancak sorun çözülmedikçe Batman’daki İnaşat sektörü zor durumda kalır. İnşaat sektöründe havaların ısınmasına rağmen halen bir sonuç elde edilmemesinden dolayı iş yapan yok. Esnaf zor durumda. Batmanda piyasanın canlanması için havamani çözülmeli ve yeni imar alanları açılmalı. Aksi halde bu sezon ciddi bir kriz yaşanır. Lütfen devlet büyüklerimiz bu soruna köklü çözüm bulsun.”dediler.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=