Lütfen bekleyin..



Nevruz Kutlama Mesajları

20 Mart 2018, 18:51 - Okunma: 1124

Bugün kutlanacak olan 21 Mart Nevruz Bayramı nedeniyle Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Akparti İl Başkanı Murat Güneştekin kutlama mesajı yayımladılar. yapılan açıklamalarda tüm Batman halkının nevruz bayramı kutlandı.

HAMİDİ’DEN NEVRUZ KUTLAMASI

Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi bugün kutlanacak olan Nevruz Bayramı nedeniyle bir açıklama yaparak batman halkının nevruz bayramını kutladı. Hamidi mesajında “Geniş bir coğrafi alanda olduğu gibi ülkemizde de her sene baharın habercisi olarak kutlanan Nevruz Bahar Bayramının, kardeşlik duygularıyla bezenmiş bahar tadında, sevinç ve coşku içinde geçmesini can-ı gönülden diliyorum. Nevruz Bahar Bayramını anlamlı kılan, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde kutlanması, ortak kültür ve değerlerin birlikte yaşanması ve paylaşılmasıdır.”

VALİ AHMET DENİZ’İN NEVRUZ BAYRAMI MESAJI 

Batman valisi Ahmet  Deniz Nevruz Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda şu açıklamalara yer verdi:  Vali Deniz Mesajında “Bahar ile doğanın uyanışını ve sonsuz bir bereketin geldiğini müjdeleyen Nevruz,  içerdiği güçlü anlamlarla yeni bir günü, yeni bir dönemi müjdelemektedir. Nevruz Bayramı, milli birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde tüm insanlık için sevgi, barış ve kardeşlik gibi değerlerin önemini hatırlatır. Hep birlikte bin yıldır kardeşçe yaşadığımız ortak kültür coğrafyasında, Nevruz'u amacına ve anlamına uygun olarak, barış iklimi ve kardeşlik hukuku içinde, ortak değerler ve hedefler etrafında bütünleşerek, Nevruz'u bir bayram havası içinde hep birlikte kutlamalıyız.” Dedi.

AKSOY: “BATMANLILARIN NEVRUZ'UNU TEBRİK EDİYORUM” 

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Nevruz Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi. Batman halkının Nevruz Bayramını kutlayan Başkan Vekili Aksoy mesajında: “Barışın, kardeşliğin, karşılıklı sevgi ve saygının hâkim olmasında kültürel değerlerin önemi büyüktür. Yeni Gün (Nevruz), Baharın da müjdeleyicisi olarak bilinmektedir. Bu vesile ile doğanın güzellikleri ve renklerini insanlara sunan bahar döneminin, tüm insanlara yaşama sevinci ve coşku getirmesi temennisiyle Batmanlıların Nevruz Bayramını kutluyorum” dedi. 

GÜNEŞTEKİN’DEN NEVRUZ MESAJI

 AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin Nevruz Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı. 

Güneştekin açıklamasında şu mesajları verdi: "Nevruz; tüm Doğu milletlerinin ortak bayramıdır.  Bu milletlerin ortak değerler ve sevinçler etrafında birleştiği bir gündür. Bu yönüyle de birleştirici bir özelliğe sahiptir. Bu bilinç ile tüm halkımızın ve baharı bekleyen mazlum ve mustazaf milletlerin Nevruz Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum."

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=