Lütfen bekleyin..



BATSO Seçimleri Öncesi Tansiyon Yükseliyor!

18 Mart 2018, 18:11 - Okunma: 1329

1 Nisan tarihinde yapılacak olan Batso seçimleri öncesinde aday grupların listelerin asılmamasına tepkisi devam ediyor. BATSO’da Başkan adaylarından Değişim grubu Başkan adayı Mehmet Ekinci 1 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine mevcut BATSO yönetimi tarafından resmen ve alenen şaibe karıştırılmakta olduğunu iddia etti.

Batso Değişim Grubu Başkan adayı Mehmet Ekinci açıklamasında “14.03.2018 günü askıya alınması gereken seçmen listeleri bütün girişimlerimize rağmen askıya çıkarılmamış ticaret ve sanayi odası yönetim adayı olan gruplara seçmen listeleri hile karıştırılarak eski listeler verilmiş, güncel seçmen listeleri herkesten gizlenmiş ve Batman Cumhuriyet Savcılığı ile Sulh Hukuk Mahkemesi nezninde bulunduğumuz suç duyurusundan sonra askı süresinin son günü olan 16.03.2018 günü saat 12.00 askıya asılmış ancak bu seçmen listeleri yine de tarafımıza verilmemiştir.Bu açıkça yasalara karşı gelmek ve hırs uğruna suç işlemektir.”dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=