Lütfen bekleyin..



Yapıcıoğlu Güvenlik soruşturmalarını Eleştirdi!

18 Mart 2018, 18:08 - Okunma: 1092

HÜDA PAR Batman il Teşkilatı, 2'nci Olağan Kongresini Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katımıyla dün Atatürk kapalı spor salonunda gerçekleştirdi. Yapılan kongrede Batman İl Başkanlığına yeniden Davut Şahin seçildi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan kongre İl Başkanı Davut Şahinin selamlama konuşmasıyla devam etti. Daha sonra faaliyet ve mali raporlarının okunduğu kongrede iç ve dış gündeme ilişkin önemli tespit ve değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, bölgenin çok sorunu olduğunu ifade etti. 
Güvenlik soruşturmalarının Kadro geçiş sürecindeki taşeron işçiler ve halkı mağdur ettiğine de değinen Yapıcıoğlu, Güvenlik soruşturmalarında vatandaşın veya çalışanların mağdur edilmemesi gerektiğini ifade etti. Yapıcıoğlu geçiş sürecinde işçi ve Memur adaylarının da güvenlik soruşturmalarıyla mağdur edilmek istendiğini dile getirdi. 
Hükümetin Hayvancılık çalışmalarını ve Faiz politikasını da eleştiren Genel Başkan Yapıcıoğlu Çiftçilerinde mağdur edildiğini vurguladı. Yapıcıoğlu, konuşmasının sonunda “Ümitsizlik yok, tam tersine daha yoğun çalışmamız, daha fazla çaba sarf etmemiz gerekir. Çünkü gerçekten bu memleketin HÜDA PAR'a, HÜDA PAR'ın çözüm reçetelerine, HÜDA PAR'ın yol göstermesine ihtiyacı vardır." şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Davut Şahin tekrar Başkanlığa seçildi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=