Lütfen bekleyin..



Vali Deniz’den Çanakkale Şehitleri Mesajı

18 Mart 2018, 01:45 - Okunma: 928

Şanlı tarihimize altın harflerle işlenen Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu gurur gününde kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Çanakkale'de kazanılan zaferle ortaya konulan sarsılmaz vatan sevgisi ve millet olma bilinci kurtuluş savaşında da meşale olmuş, bütün fertleriyle el ele veren milletimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde nihai zafere ulaşmıştır.

Üzerinde yaşadığımız topraklar, vatan, bayrak ve millet sevgisiyle şehit ve gazi olan isimli-isimsiz tüm kahramanlarımızın bugünkü nesillere armağanı ve ebediyete kadar koruyacağımız yegâne varlığımızdır.
 
Bizler Çanakkale Zaferi’ni sadece geçmişimize ait bir başarı olarak değil, bugün güçlü bir şekilde sürdürmekte olduğumuz medeniyet yürüyüşümüzün en önemli ilham kaynaklarından biri olarak görmekteyiz.
 
Çanakkale'de olduğu gibi, 15 Temmuz gecesi de en modern silahlar, milletimizin azim, inanç ve kararlılığı karşısında çaresiz kalmıştır. Bu millet, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, 15 Temmuz'da vatanını koruma, demokrasiye ve bağımsızlığına sahip çıkma konusundaki kararlılığını tüm dünyaya ilan etmiştir.
 
Bugün yine güney sınırımızda oluşturmak istenen terör koridoruna karşı, kahraman güvenlik güçlerimizin başarılı mücadelesi, milletimizin birlik ve beraberliği karşısında dış güçlerin maşası olan terör gurupları def edilmiştir.
 
Tarihin zorlu sınavlarından geçerek bugünlere ulaşan bir millet olarak, bugün birlik ve beraberliğimizi bozmak için fırsat kollayanlara karşı yine aynı azim ve fedakârlıkla mücadelemiz devam etmektedir.
 
Bu duygularla, Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, geçmişte ve bugün terörle mücadele sırasında kaybettiğimiz bütün kahraman şehitlerimizi rahmetle, şükranla anıyorum.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=