Lütfen bekleyin..



İş Kadını Yaman’a Anlamlı Ziyaret

14 Mart 2018, 16:44 - Okunma: 1434

Batman’ı Kadınlar futbol 3. liginde temsil eden Karşıyakaspor Bayan takımı Başkanı Orhan Aslan takım hocasıyla Batmanın sevilen ve başarılı iş kadınlarından Perinaz Yamanı ziyaret ederek Kadın futbol takımına yaptığı desteklerden dolayı hem teşekkür etti hemde Perinaz Yaman adına hazırlanan formayı teslim etti.

KADIN TAKIMINDAN PERİNAZ YAMAN’A TEŞEKKÜR
 8 Mart Dünya Kadınlar haftasının kutlandığı bugünlerde yapılan anlamlı ziyaretten dolayı son derece memnun kalan Başarılı iş kadını Perinaz Yaman Batmanlı gençlere her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirterek Karşıyakaspor Kadın Futbol takımına desteklerinin devam edeceğini belirtti. Bu tür sportif faaliyetlere Batmanlı iş adamlarının da destek vermesi gerektiğini vurgulayan İş kadını Perinaz Yaman Batmanlı gençlerin önünün açılması ve bu tür sportif, sosyal ve kültürel faaliyetler içinde olmasını görmek istediklerini açıkladı.


2 DEPLASMAN MASRAFINI KARŞILADI
Batman ve bölgede yaptığı başarılı çalışmalarla adından sözettiren hayırsever İş kadını Perinaz Yaman’ın Kadın futbol takımına verdiği destek için ziyarette bulunan Kulüp Başkanı Orhan Aslan ve Futbol hocası yaptıkları açıklamada “ Değerli iş kadınımız Perinaz Yamanın TFF Kadınlar 3. ligde mücadele eden Karşıyakaspor futbol takımına ciddi destekleri olmuştur. Ekibimizin Şırnak ve Eruh deplasman masraflarını kendisi karşıladı. Maçımıza kadar gelerek sporcu kardeşlerimize moral oldu. Batmanın köklü kulüplerinden Karşıyakaspor takımına verdiği destekten dolayı kendisine hazırladığımız kulüp formasını takdim ettik. Bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Batmanımızda böylesine duyarlı hemşehrilerimiz olduğu için çok mutluyuz.”dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=