Lütfen bekleyin..



Vali Deniz’den 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

14 Mart 2018, 09:55 - Okunma: 960

Batman Valisi Ahmet Deniz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile yazılı bir kutlama mesajı yayımladı. Yayımlanan mesajında Vali Deniz: “Birey ve toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına hizmet veren, insan hayatını her şeyin üstünde tutan, zorluklara aldırmadan fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, başarı ve mutluluklar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Vali Deniz Mesajında "Bir canı kurtarmayı, bütün insanlığı kurtarmakla eşdeğer sayan bir neslin evlatları olarak; geçmişten günümüze, hekimlerimizin bu ülke insanının sağlığı için gece gündüz demeden her koşulda ve şartta fedakarca çalışmalarının paha biçilemez kıymetini çok iyi bilmekteyiz.

Tıp bilimi, çağın gerektirdiği şekilde her geçen gün hızla ilerlemekte ve yeni buluşlarla insanlığa hayati faydalar sunmaktadır. Ülkemizde son dönemlerde sağlık alanında çok önemli reform ve dönüşümler gerçekleştirilmiştir. Bugün, vatandaşlarımızın yaşam standartları, insanımıza sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesi eskisiyle mukayese edilemeyecek düzeyde artmıştır. Bu alanda Ülkemiz, dünyanın gelişmiş ülkeleri arasında yer almaktadır.

Amacımız, Batmandaki sağlık hizmetlerini bugünkü durumundan daha da ileriye götürmektir. Önümüzdeki dönemde yeni yapılacak sağlık yatırımları ve devam eden sağlık yatırımları sayesinde önemli mesafe alınacaktır. Organ bağışı ve kan bağışı konusunda düzenlenen kampanyalar sayesinde Batman önemli mesafe elde ettiği, bundan sonra da vatandaşlarımızın gereken hassasiyeti göstereceklerine inancım tamdır.  

Birey ve toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına hizmet veren,  insan hayatını her şeyin üstünde tutan, zorluklara aldırmadan fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, başarı ve mutluluklar diliyorum."

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=