Lütfen bekleyin..



Başkan Işık Çalışmaları Yerinde İnceledi

14 Mart 2018, 09:46 - Okunma: 1588

Kozluk Belediye Başkanı Mehmet Veysi Işık, ilçenin farklı noktalarında gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmaların plan ve programlara uygun biçimde devam ettiğini vurgulayan Başkan Işık," Birimlerimiz hız kesmeden, alt yapı çalışmaları tamamlanan yerlerde kaldırım çalışmalarına başlanmıştır dedi.

Başkan Işık, "çalışmalarımız ilçemizin her noktasında devam ediyor. Bu yüzden ilçemizde tarihinde görülmemiş hizmetler ile buluşuyor Başlanan işlerin hemen hizmete sunulması için büyük gayret gösteriyoruz. Biz, başladığımız işin hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmaları yerinde gece gündüz demeden inceliyor ve denetimlerimizi yapıyoruz" dedi.

FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİNE KATILDI
Belediye Başkanı M. Veysi Işık, 15 Temmuz Anadolu Lisesi ile Şehit Şenay Aybüke Çok Programlı Meslek Liselerini ziyaret ederek fidan dikimi etkinliğine katıldı. Okullarda Öğretmen ve idarecileri ziyaret eden Belediye Başkanı Işık, Belediye olarak eğitim ile ilgili desteklerinin devam edeceğini yineledi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=