Lütfen bekleyin..



Müjdeci Babasının İzinden Gidiyor

12 Mart 2018, 16:27 - Okunma: 2347

Bölgenin kanaat önderlerinden Merhum Seyyid Bahattin Müjdeci’nin oğlu olan Batmanın hayırsever iş adamı Bahri Müjdeci toplumda barışa ve kardeşliğe yönelik katkısıyla babasının izinden gidiyor.

Batmanın sevilen iş adamı Bahri Müjdeci Bölgede kanaat önderi olarak görülürken, şahıslar ya da aileler arasındaki husumetlerde arabulucu olurken, daima barıştırmayı, uzlaştırmayı ve sorunların çözümünü esas aldı. Batman ve Bismil bölgesinin önde gelenlerinden olan İş adamı Bahri Müjdeci mütevazi ve örnek kişiliğiyle de takdir toplarken, bir çok olayın barışla sonuçlanması ve barışa katkı sunmasıyla tanınıyor. Bölgede yaptığımız gözlem ve araştırmalara göre toplumda saygınlık gören, millete yardımcı olan ve barışa katkı sunan, dini eğitime önem veren Seyyid Bahri Müjdeci ilimizin kalkınması ve daha güzel bir olması için verdiği çabasıda vatandaşlarca takdirle karşılanıyor.    
Batman’a 2 medrese kazandıran İş adamı Seyyid Bahri Müjdeci manevi değerlere önem veren ve dini öğretime de verdiği destekle tanınıyor. Köylerinde bulunan Medreselerde 150 öğrenci dini eğitim ve Kuranı kerim öğrenirken, medresenin tüm masrafları da Müjdeci ailesi tarafından karşılanıyor. İş adamı Bahri Müjdeci çevredeki cami ve medreselere de destek sunuyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=