Lütfen bekleyin..



İyi Parti Sanayi Esnafına Sahip Çıktı

12 Mart 2018, 16:25 - Okunma: 1807

İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, mevcut Sanayi sitesinin yanında yapılması planlanan EK-250 iş yerlerinin usta ve kiracı konumunda olan hak sahiplerine verilmesi gerektiğini söyledi.

 ‘EK-250 SANAYİ İŞ YERLERİ GERÇEK SAHİPLERİNE VERİLSİN’
İyi Parti İl Başkanı ve yönetim kurulunu ziyaret eden bir grup sanayi esnafı, bu konuda destek verilmesini istediler. Yapılan ziyaretlerden dolayı son derece mutlu olduğunu belirten İyi Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, kendisinin de bir sanayi esnafı olduğunu ve sorunları bildiğini ifade etti. Başkan Çelik yaptığı açıklamada; “Yapılması planlanan EK-250 iş yerlerinin gerçekten usta ve şu anda kiracı konumunda olan hak sahiplerine adaletli ve öncelikli sıralamaya göre verilmesini istiyoruz. Sanayide yıllarca çalışıp dükkanı olmayan ve bunun yanında dükkanı olan onlarca mülkiyet sahibi var. Kiralar çok yüksek olduğu için işin kalitesi de düşüyor. Buda insanlarımızın mağdur olmasına neden oluyor. Bu adaletsizliğin önüne geçmek için İYİ parti olarak her zaman Sanayi esnaflarımızın yanında olacağız.” diye konuştu. Yapılan ziyarette Merkez ilçe Başkanı Burhan Baran'da, sanayi esnaflarının mağdur olmaması için parti olarak seferber olacaklarını belirtti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=