Lütfen bekleyin..



Ekinci: “Batmanlıların Ortak Dili Olacağız”

12 Mart 2018, 16:14 - Okunma: 1390

1 Nisan tarihinde yapılacak olan BATSO seçimleri öncesinde Batman değişim grubunun çalışmaları hızla devam ediyor. Değişim grubuna Batman’daki bir çok dernek ve STK’nın yanı sıra Esnaf Odaları, esnaf sanatkarlar, Petrol İş, Genel İş ve TMMOB gibi çok sayıda kişi destek veriyor.

Batman’daki bir çok dernek ve stk’nın ortak adayı olarak İş adamı Mehmet Ekinci gösterildi. Batman’da başarılı iş adamları arasında yer alan ve yıllar önce kurduğu Mir Halı fabrikasıyla yurt dışına ithalat yapan ve bir çok Batmanlıya istihdam kapısı açan Mehmet Ekinci’ye bir çok kesimden destek geliyor.  


SABRİ ÖZDEMİR’DEN DEĞİŞİM GRUBUNA DESTEK
 Hafta sonu Atlıhan Park otelde Çalışmaların resmen startını veren Değişim grubu ziyaretlere ağırlık veriyor. Batman Değişim grubuna Batman Belediyesinin görevden alınan Belediye Başkanı Sabri Özdemir’de destek veriyor. Toplantıya katılan Özdemir Ekinci ve ekibine tam destek verdi. Güçlü bir yönetimle Seçim çalışmalarını yürüten Batman Değişim Grubunda Başkan adayı Mehmet Ekinci yaptığı açıklamada Markalaşan bir şehir olma yolunda ilerleyen Batmanı marka kent haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti. Başkan adayı Ekinci açıklamasında “Ticaret odasının kendi varlık nedeni ve kuruluş yasasına uygun yönetilmediğine inanıyoruz ve bu odayı kendi varlık nedeni ve kuruluş amacına hizmet eden bir kurum haline getirmek istiyoruz. Sadece arşiv tutan, kırtasiyecilik yapan, vergi toplayan ancak hikmetinden sual olunmayan bir kurumdan ibaret kalmasına itiraz ediyoruz. Sanayici ve iş adamlarımızın 21.yy'ın global ufkuyla buluşmasına köprü olan bir kurum haline getirebileceğimize inanıyoruz. Batman ve ilçelerinde yaşayan  650 bin kişinin ortak dili olacağız.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=