Lütfen bekleyin..



Ak Parti’de Siyaset Akademisi Başladı

11 Mart 2018, 14:27 - Okunma: 1115

TBMM Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'ın katılımı ile Batman’da AK Parti İl Başkanlığı bünyesinde Siyaset Akademisi’nin açılışı yapıldı.Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu’nda, AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Önceki dönem Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Murat Güneştekin, Merkez İlçe, Gençlik ve Kadın Kolları Üyelerinin yoğun katılımı ile büyük bir coşku ile gerçekleşen programda siyaset akademisinin ilk dersi, TBMM Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın tarafından verildi.

“1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe” şiarı ile gerçekleşen programda Aydın, AK Parti Hükümeti ile Türkiye’nin daha aydınlık ve güvenli bir geleceğe yürüdüğünün altını çizdi. Dışta ve içte Türkiye’nin önünü kesmek isteyen güçlere rağmen ülkemizin, AK Parti Hükümeti öncülüğünde daha emin adımlarla geleceğe yürümeye devam edeceğini belirten Aydın, Batman’da da hizmetlerin, AK Parti Hükümeti ile birlikte başladığını hatırlattı.  
MİLLETVEKİLİ HAMİDİ SİYASET AKADEMİSİNDE KONUŞTU 
Programda İl Başkanı Murat Güneştekin’in ardından konuşan konuşan Akparti Milletvekili Ataullah Hamidi seminere katılan TBMM Başkenvekili Ahmet Aydın’a teşekkür ederek şunları söyledi “Kurulduğu yıldan itibaren bir okul misyonu yürüten AK Partimizin Siyaset Akademisine katılan TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’a ve bütün katılımcılara teşekkür ediyorum. Türk siyasi hayatına farklı bir yapı ve anlayış kazandıran AK Parti’nin, siyasete merak duyan kişilerin eğitimini amaçlayan Siyaset Akademisi’nde, “1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe’ Programı olarak belirlenen eğitimler 8 hafta devam edecek. Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılara Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan katılım diploması verilecek.  Siyasete yeni yüzler kazandıran ve bilgi ve tecrübe paylaşımlarıyla ufuk açan Siyaset Akademisi’nin bu sene de birbirinden değerli konuşmacılarla dolu dolu geçecek. Şimdiden tüm katılımcılara başarılar diliyorum” dedi.Öte yandan Akpartide Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Halil Özyolcu’nun katılımıyla Seçim Çalışmaları İl Değerlendirme Toplantısı yapıldı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=