Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, Çanakkale Gezisine Katılan Öğrencileri Uğurladı

10 Mart 2018, 03:35 - Okunma: 1031

Vali Ahmet Deniz, Türkiye Kardeşlik Birliği (TÜRKAB) Batman şubesi öncülüğünde Batman Belediyesi ve Batman Üniversitesinin katkılarıyla Çanakkale’ye düzenlenen geziye katılan öğrencilerin uğurlama törenine katıldı.

Uğurlama törenine; Vali Deniz’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş katıldı.
 
Uğurlama töreninde kısa bir konuşma yapan Vali Deniz,  bu topraklarda yaşayan herkes için Çanakkale’nin önemli olduğunu belirterek, “Öğrencilerimiz,  bu vatan için canını feda eden Batmanlı, İzmirli, İstanbullu ve ülkemizin dört bir yanında Çanakkale zaferinde şehit olan kahraman şehitlerimizin mezarlarını ziyaret edecekler.  Atalarımızın birlik ve beraberlik içeresinde vatanı nasıl savunduklarını görecekler. Gençlerimizin milli, manevi değerlerine sahip çıkması açısında Çanakkale ziyaretleri önemlidir” diye konuştu.
 
Konuşmanın ardından gençlerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Vali Deniz, kendilerine iyi yolculuklar temennisinde bulundu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=