Lütfen bekleyin..



“TÜRKİYE’DE BARIŞIN MİMARI KADINLARDIR”

09 Mart 2018, 10:49 - Okunma: 2066

‘Türkiye’de barışın ve huzuru mimarı sadece kadınlardır. Kadınlarımız anadır, eştir, kız kardeşimiz ve kızımızdır. Hepsi mücadele arkadaşı can yoldaşlarımızdır” diyen İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, tüm yönetim birimleriyle 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle bir dizi etkinlik ve anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi.

İYİ Parti İl Başkanlığı, Merkez İlçe, kadın ve gençlik kolları temsilcileriyle kadın derneklerini, esnafları ve Batmanlı vatandaşları ziyaret edip yüzlerce karanfil dağıttılar.

“İYİ PARTİ’DEN GÜZEL HAREKETLER”

İYİ Parti tüm teşkilat birimleriyle adeta Batman Sokak ve pazarlarına çıkarma yaptı. Semt pazarında karanfil dağıtan İYİ Parti’liler, büyük ilgi gördü. İl Başkanı Kısmet Çelik, Merkez İlçe Başkanı Burhan Baran, Kadın Kollarından Beyhan Özgener, Aliye Okur, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Serhat Oğhan, Yönetim kurulundan Mehmet Ali Balibay ve diğer birimleri âdete seferber oldular. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan İl Başkanı Kısmet Çelik; “Dünya Kadınları isterse barış olur. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e her kesimden büyük destek geliyor. Sadece 8 Mart’ta değil, yılın 365 günü kadınlar günü olmalıdır. Onlara ne yapsak azdır. Kadınlarımız kendileri üretimin içinde yer aldığı, çocuklarını gönüllerince yetiştirebilecekleri, yedikleri içtiklerine, ne konuştuklarına karışılmadığı, bunların dikte edilmediği, kendilerine parmak sallanmadığı bir Türkiye istiyorlar. “ diye konuştu. Başkan Çelik ayrıca, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, tüm dünya kadınlarının kutladığı uluslararası bir gün olduğunu belirterek, İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrıldığını da sözlerine ekledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=