Lütfen bekleyin..



“Batman, Türkiye’nin Sayılı İlleri Arasında Yer Alacak”

08 Mart 2018, 20:55 - Okunma: 1708

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Başkan Yardımcıları Doç. Dr. H. Murat Şahin, Sabri Aydın ve teknik işlerden sorumlu birim amirleriyle birlikte Etüt ve Proje Müdürlüğüne giderek 2017 yılında Batman’a kazandırılan projeler ile 2018 yılı içerisinde yapılacak vizyon projeleri hakkında bilgi aldı.

3. Etap Vizyon Bulvar Projesi, Cumhuriyet Meydanı ve Gülistan Caddesi’nde yapılan çalışmaların Batmanlılar tarafından takdir ve beğeni kazanmasının ardından yeni talepleri ve ihtiyaçları değerlendiren Başkan Vekili AKSOY, yeni projelerin hayata geçirilmesi için Belediye Etüt ve Proje Müdürlüğüne giderek yapılmasını istediği çalışmaların 3 boyutlu görsellerini gördü.

Projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalara hemen başlanması talimatı veren Başkan Vekili Aksoy Yeni projelerle Batman’ın Türkiye’nin sayılı illeri arasında yer alacağını söyledi.

“AHMET KAYA İSMİNİ KALDIRMADIK BAŞINA MAHALLE ADINI EKLEDİK”  

Huzur Mahallesi’nde bulunan Ahmet KAYA Bilgi Evi’nde çalışmaları denetleyen Başkan Vekili AKSOY, son günlerde halk evlerinin isim değişikliği ile ilgili olarak kamuoyunda yanlış bir algının oluştuğunu belirtti. Belediyeye ait halk evlerinde tadilat çalışmaları nedeniyle tabelaların indirildiği halkevlerinin yerlerinin daha iyi anlaşılması için isimlerin başına mahalle adlarının eklendiğini belirten Başkan Vekili AKSOY bu çerçevede Ahmet Kaya halkevinin bulunduğu Huzur Mahallesinden dolayı tesisin adının “Huzur Mahallesi Ahmet KAYA Halkevi” olarak düzenleneceğini söyledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=