Lütfen bekleyin..



Medıcal Park Hastanesi’nden Anlamlı Kutlama

08 Mart 2018, 20:43 - Okunma: 1995

Medical Park Batman Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için zengin bir kutlama programı hazırladı. Kadın doktorları, sağlık çalışanları ve hastaları unutmayan Medical Park Batman Hastanesi çeşitli hediyeler dağıtarak bu anlamlı günü etkinliklerle birlikte renklendirdi.

Medical Park Batman Hastanesi Genel Müdürü Yavuz Selim Baş ve Kurumsal Pazarlama Müdürü M. Sabri Yıldız’ın öncülüğünde gerçekleştirilen kutlamalar kadınlar tarafından da keyifle karşılandı.

Her sene geleneksel olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladıklarını belirten Medical Park  Batman Hastanesi Genel Müdürü Yavuz Selim Baş: “Birey ve ailenin yaşam kalitesinde önemli temel faktör olan kadınlarımız Medical Park ailesinde de oldukça değerli. Hem kadın doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız, hem de kadın hastalarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım” dedi.

Medical Park Batman Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü M. Sabri Yıldız ise; “Bu anlamlı günde hediyelerle sınırlı kalmadık, tüm kadınlara özel Mart ayı boyunca Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi, Diyet, Cildiye ve Plastik Cerrahi polikliniklerimizde yüzde 20 indirim uyguluyoruz” diye ifade etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=