Lütfen bekleyin..



Hüda Par Gençlik Kollarından Uyuşturucu İle Mücadele Açıklaması

07 Mart 2018, 16:06 - Okunma: 1275

“Batman'ın her mahallesinde, her sokağına ulaşarak, halkımızla ve gençlerimiz ile birlikte kardeşlerimizi tehdit eden, onların bedenlerini ve hayatlarını zehirleyenlere büyük bir kararlılıkla karşı çıkacağız ve bu bataklığı kurutmak için mücadele edeceğiz.”

Hüda-Par Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Enes İmir yaptığı yazılı açıklamada uyuşturucuyla mücadeleye daha fazla önem verilmesini istedi. Başkan İmir açıklamasında                  
“Çoğunluğu genç olmak üzere uyuşturucu kullanımına bağlı ölümlerin ciddi oranda artması ve yüksek riskli kullanıcı sayısının yükselmiş olması ve giderek artıyor olması bizleri endişelendirmektedir. Eğer bizler bu gençlerimizi uyuşturucuya mahkûm edersek görmezden gelirsek önüne geçemezsek çok büyük yıkımlar ve felaketler bizi bekler ve hatta geleceğimiz yok olur. Çünkü çocuklar ve gençler sadece bu ülkenin değil bütün insanlığın geleceğidir. Bunlar yok olursa ve bizler bu gençlere sahip çıkmazsak geleceğimiz tehlike altındadır diyebiliriz. 
Biz HÜDA-PAR olarak elimizden geleni yapacağız ama bu konuda en büyük iş hükümet yetkilileri ve emniyete düşmektedir. Yetkililer bu işin takibini çok iyi yapmalı ve sokakta ufacık çocukların eline kadar düşen bu illetin kimler tarafından temin edildiği tespit edilmeli ve bu işin büyük uyuşturucu baronlarına ve çetelerine darbeler vurularak belleri kırılmalıdır.
HÜDA-PAR olarak gençlerin geleceklerinin yok olmasını istemiyoruz. Gençlerle beraber yeni bir adil ve huzurlu bir dünya düzeni kurmak istiyoruz. İşte bu yüzden gençler bizim için çok önemli bu yüzden de ısrarla uyuşturucuya ve madde bağımlılığına HAYIR diyoruz.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=