Lütfen bekleyin..



HDP’den 8 Mart Kadınlar Gününe Davet

06 Mart 2018, 20:05 - Okunma: 2165

HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, HDP Batman İl Kadın Meclisi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle düzenleyeceği miting için basın turuna devam ediyor.Gazetemizi ziyaret eden HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran,

HDP Batman İl Eşbaşkanı Berivan Helen Işık, TJA Batman Sözcüsü Songül Korkmaz, PM Üyesi Berna Çelik ve parti yöneticileri,  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle organize edecekleri miting hakkında bilgi verdi. Diğer yandan HDP Milletvekili Saadet Becerekli’de partililerle yoğun bir ziyaret programı düzenliyor.

ETKİNLİK 16 MAYIS STADYUMU ÖNÜNDE

16 Mayıs Stadyumunda kutlanılması düşünülen mitinge HDP PM Üyesi ve Eski Eş Genel Başkan Serpil Kemalbay, HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran ve Saadet Becerekli'nin yanı sıra yerel sanatçılar Xece, Koma Rosida, Kemençe Grubu katılım sağlayacak.

“8 MART’TA MİTİNGİMİZİ YAPACAĞIZ”

Mitinge katılım çağrısı yapan Milletvekili Başaran, “8 Mart’ta Batman’da kadınlarla alanda olacağız.  8 Mart Kadınlar günü için Tertip Komitemiz Batman Valiliğine izin başvurusunda bulundu. Etkinliğimize bir engel çıkartılacağını düşünmüyorum. Batman valiliğinden olumlu bir cevap geleceğini düşünüyorum. 8 Mart kadınlar gününün kutlanması gerekiyor. 8 Mart'ta alanlarda olacağız. Saat 11’de mitingimizi 16 Mayıs Şehir Stadyumu önünde yapacağız. Son zamanda artan kadın cinayetlerine, istismar olaylarına ve egemen güçlere başkaldırmak için 8 Mart’ta alanları dolduracağız. Toplumun her kesiminden vatandaşların mitingimize katılmaları yönünde çağrımızı yeniliyoruz. Bu yönde ziyaretlerimiz sürüyor. Demokratik sürecin devam etmesi için kadınların bizimle birlikte olmasını istiyoruz.” dedi.

Öte yandan HDP Milletvekili Ayşe Acar Başaran 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kadın Doğum ve Çocuk hastanesini de ziyaret ederek yatan hastalara karanfil dağıttı. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=