Lütfen bekleyin..



Hamidi’ye TBMM’de Yoğun Ziyaretçi Akını

06 Mart 2018, 20:03 - Okunma: 1945

Yolu Başkentte Ankara’da Gerek bürokrasi gerekse de kamu kurumlarında tıkanan bazı sorunların aşılmasında TBMM’ye uğrayanlar, Meclis’in yeni binasında; özellikle iktidardaki bölge milletvekillerinin kapısını aşındırıyorlar. Batman’ın İktidardaki tek milletvekili olan Ataullah Hamidi’de nüfusu 600 bini aşan ve 5 ilçesinden her gün yüzlerce kişiyi de ya makamında ağırlıyor yada telefon ve sosyal medya hesabıyla yardımcı oluyor.

SİYASETTE 36 YILLIK TECRÜBE

36 Yılı aşkın süredir İki dönem Belediye Başkanlığı, üç dönem de milletvekilliği yapan ve Batman siyasetinin tecrübeli politikacısı Ataullah Hamidi, Bölge halkından da yoğun ilgi görüyor. Gerek yerel yönetim, gerekse de milletvekilliği dönemlerinde seçim bölgesindeki sorunların çözümünde beklenenin üzerinde bir performans gösteren Hamidi’nin, başkentteki odası Batmanlılarla dolup taşıyor. TBMM’de Milletvekili Hamidi’nin Ofisini ziyaret eden vatandaşlara tecrübeli danışmalar Sevilay Dişçi, Tarık Orhan ve Necip Yüce’de yakından ilgileniyor.Hergün yüzlerce kişinin ziyaret ettiği Milletvekili Hamidi’nin ofisini Telefon ve Mail sosyal medya hesabıylada yüzlerce kişi ulaşıyor.

KAPISI HEMŞEHRİLERİNE AÇIK

Milletvekili Hamidi Gazetemize açıklamasında “Yolu başkente düşen hemşehrilerimin İmkanlarım ölçüsünde yardımcı olmayı bir görev biliyorum. Benim görev anlayışım bu. Seçim bölgemdeki seçmeni ihmal etmiyorum ve bu kapıya gelen herkesi ağırlamak bana ayrı bir keyif veriyor. Bu makamın kapısı sonuna kadar açık tutuyorum. Her gün onlarca ziyaretçim bu kapıya neden geliyor diye de hiçbir zaman şikayetçi olmadım, olmamda. Politikadaki hizmet anlayışım budur.”
Batman’da ‘hizmet ve yatırım’ ağırlıklı projelerin hayata geçirilmesi için Bakanlıklarla sürekli temas halinde olan vekil Hamidi’nin, yakın ilgisi sıcak diyalogu ziyaretçileri mutlu ediyor. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=