Lütfen bekleyin..



Başkan’dan Engelli Çocuklara Oyun Parkı

06 Mart 2018, 20:00 - Okunma: 1142

Engelli öğrencilere yönelik Belediye tarafından Tilmerc mahallesinde bulunan Özel Eğitim Anaokulunda yapılan oyun parkı, kısa sürede tamamlanarak öğrencilerin kullanımına hazır hale getirildi.

Okul yönetiminin davetiyle Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, engelli öğrencilerle birlikte parkın açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Vekili AKSOY, açılışta engelli çocuklarla bir süre sohbet ederek onlara diş fırçası ve diş macunu hediye etti. Dört farklı engel grubunda bulunan çocuklara hitap eden parkın açılışında konuşan Çocuklar, engelsiz bir ortamda oynamalarına olanak sağladığından dolayı Milli Eğitim Müdürü Kurtaran ve Belediye Başkan Vekili AKSOY’a yapmış oldukları çalışmalardan dolayı kendileri, aileleri ve okul yönetimi adına teşekkür etti.

8 MART’TA TÜM OTOBÜSLER ÜCRETSİZ

Öte yandan 8 Mart 2018 Perşembe günü tüm gün Belediyeye bağlı otobüslerin tamamının kadınlara ücretsiz ulaşım hizmeti vereceğini ifade eden Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özgü olarak çeşitli aktiviteler ve etkinliklerin de düzenleneceğini söyledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=