Lütfen bekleyin..



Karpuzlu Gençliğinden Bölge Gezisi

06 Mart 2018, 19:55 - Okunma: 1669

Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı, Karpuzlu köyünün gençleri, anlamlı bir etkinliğe imza attılar.Kozluk İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü nezdinde gençlere yönelik bir dizi etkinlik yapıldı. Köyde sabah saatlerinde başlayan etkinliklerde geziler tertip edildi. G

ençler meşayih ve âlimlerin medfun oldukları makberler ile kültür yerleri gezildikten sonra, BATO Termal Otelde termal havuza girdiler. Ardından akşam yemeğinden sonra Kozluk İlçe Müftüsü Hasan Serçe, gençlere yönelik konferans verdi.

“GÜNÜMÜZDE GENÇLERİ BEKLEYEN TEHLİKELER”

Kozluk ilçe Müftüsü Hasan Serçe gençlere ‘Günümüzde gençleri bekleyen tehlikeler’ konulu konferans verdi. Müftü Serçe; “Gençleri inanç, ahlak ve internet konusunda gençlerin mustarip olduğu ve zikredilen konulardaki tehlikelere karşı donanımlı ve uyanık olması gerekiyor. “ diye konuştu.

“GENÇLERİMİZ KUR’AN-I KERİM IŞIĞINDA OLMALI”

Diyanet İşleri Başkanlığı Kozluk Gençlik Koordinatörü Sayın Abdullah Okul, gençlerin Kur’an-ı Kerim ışığında olması gerektiğini söyledi.  Okul; “Gençlerimiz misyonerlik, terör ve çeşitli tehlikelere karşı Kur’an-ı Kerim ve sünnet ışığında kurtulma imkânı bulurlar. İnançlı ve geleceğini dürüstlük ve faydalı işlere ayıran gençler, kendin, ailesine, topluma ve her kesime faydası büyük olur.” diye konuştu.

GENÇLERİN SORULARI CEVAPLANDIRILDI

Konferansın son bölümünde gençlerin sorularına cevap vermeye ayıran Kozluk İlçe Müftüsü Hasan Serçe, bu etkinliklerin sık sık yapılması gerektiğini söyledi. Bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğe vesile olduğunu ve gençler arasındaki muhabbeti pekiştirdiğini söyleyen Müftü Serçe, yaklaşık 2 saat süren konferansını dualarla bitirdi. Diyanet İşleri Başkanlığı Kozluk Gençlik Koordinatörü Sayın Abdullah Okul ise; “Bize eşlik eden başta müftümüz sayın Hasan Serçe’ye, yöneticilerimize, Karpuzlu köyü sakinlerine, Karpuzlu Birlik Spor takımının sporcularına, emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederim” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah okul
2397 gün önce
Emeğinize yüreğinize sağlık teşekkürler
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=