Lütfen bekleyin..



Karanlık Dünyasına Açılan Aydınlık.

06 Mart 2018, 01:30 - Okunma: 1257

Batman Medical Park Hastanesine başvurarak Doğuştan Beyinde su toplaması şikayeti olan Abdulkadir Azad ULAKÇI ( 12 Yaşında ) , son zamanlarda her iki gözünde ilerleyen görme kaybı nedeniyle tamamen karanlığa gömülmüş ve görmemeye başlamıştır.

Bu durum kendisi ve ailesi için zor olan Abdulkadir Azad ULAKÇI birçok hastaneye hastalığının tedavisi için başvurmuş, Ancak Şifa Batman Medical Park Hastanesinde Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Burhan YAŞAR tarafından gelmiştir. Yapılan başarılı operasyonla Abdulkadir Azad ULAKÇI nın gözleri açılmış olup ve artık görmeye başlamıştır. Başarılı geçen ameliyatının ardından Batman Medical Park Hastanesi doktorlarından Op. Dr. Burhan YAŞAR ameliyatının iyi geçtiğini ve Abdulkadir in görme sıkıntısının kalmadığını ifade etti ailesinin de çok mutlu olduğu ameliyat sonucunda aile Batman Medical Park Hastanesine ve Beyin Cerrahisi Op. Dr. Burhan YAŞAR a şükranlarını dile getirdiler. Karanlık dünyasından kurtulan Abdulkadir tekrardan arkadaşları ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyor.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=