Lütfen bekleyin..



Akparti İl Danışma Toplantısı Yapıldı

04 Mart 2018, 15:39 - Okunma: 1333

Akparti Batman İl Başkanlığı Mart ayı genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı dün il Kültür Müdürlüğü Konferans salonunda yapıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, İl Başkanı Murat Güneştekin, Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, partililer ve kalabalık bir topluluk katıldı.

“2019 SEÇİMLERİNİN STARTINI VERDİK”
Toplantının basına açık bölümünde ilk konuşmayı yapan İl Başkanı Murat Güneştekin Batman il teşkilatı olarak 2019 seçimlerinin startını verdiklerini belirterek “Bu seçimde de yeryüzünün en büyük teşkilatçısı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın 1992 İstanbul ara yerel seçimlerinde uyguladığı adam adama markaj taktiğini uygulayacağız. İl teşkilatı ve ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları olarak sandık bazlı çalışmalarımızı başlatmış durumdayız.” Dedi. 


“AFRİN OPERASYONU KÜRT HALKINA KARŞI YAPILMIYOR”
Ardından konuşan Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi Afrin operasyonunun Kürt halkına yönelik bir operasyon olmadığını üstüne basa basa vurgulayarak Bölgedeki Çözüm sürecini baltalayanların Çukur ve hendek siyasi yapanlar olduğunu dile getirerek  son 2 yılda yaşanan Hükümete ve Ülkeye yönelik olumsuz hadiselerin Cumhuriyet tarihinde yaşanmadığını belirtti. Batman 2. Organize sanayi bölgesinin hızlı bir şekilde tamamlanıp, yatırımcılara tahsis edileceğini belirten Milletvekili Hamidi önemli bir konuda da açıklama yaptı.
“KADRO SİMSARLARINI CUMHURİYET SAVCILARINA BİLDİRİNİZ.”
 36 yıldır aktif siyasetin içinde yer aldığını belirten Milletvekili Hamidi kentte yapılan parayla kadro satılıyor dedikodularıyla ilgilide açıklama yaparak kadro simsarlarına geçit verilmemesi için Cumhuriyet savcılarına suç duyurusunda bulunulmasını istedi. Hamidi: “ Ben bütün Batmanın huzurunda bunları ifade etmek istiyorum. Siyasete adım attığım günden bugüne kadar. İşine vesile olduğum iş sahibi yaptığım veya bir işe koyduğum tek bir Allahın kulundan bir çay dahil tenezzül etmemişimdir. Ve şunu burada ifade etmek istiyorum. İşe ihtiyacı olan mağdur olan evine bir somun ekmek götüremeyen bir insana çıkar karşılığı iş yapanda da ne şeref var. Ne onur var. O soysuzun ta kendisidir. Buradan sesleniyorum Allah rızası için batman 450 bin nüfuslu bir yer bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Hepimiz bize gelen duyumlar neyse sağda solda konuşulanlar neyse bunu bire bir ya belgelerle yada bunu kim yapıyorsa partili olsun yakınım olsun kim olursa olsun mutlaka bunları cumhuriyet savcılarına vermemiz lazım, eğer birkaç olayda suçüstü yaparsak bu çirkin dedikodularda ortadan kalkar. Bu lekeyi Batmana sürmeye kimsenin hakkı yok.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=