Lütfen bekleyin..



İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy İlçe Ziyaretlerindeydi

04 Mart 2018, 15:34 - Okunma: 1192

İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Ersoy, çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Diyarbakır’dan karayolu ile ilimize geldi. Ersoy Valilik makamına geçerek, Vali Ahmet Deniz ile bir süre sohbet etti.

GERCÜŞ, HASANKEYF VE BEŞİRİ İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ 
Valilik ziyaretinin ardından Vali Ahmet Deniz ile birlikte Gercüş ilçesine geçen Bakan Yardımcısı Ersoy, Kaymakam Ünal Koç’tan ilçeden yürütülen çalışmalara ilişkin brifing aldı.Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçe esnafını ziyaret eden Bakan Yardımcısı Ersoy, bir çayevinde vatandaşlarla çay içip bir süre sohbet etti, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Daha sonra Hasankeyf ilçesine geçen Bakan Yardımcısı Ersoy, İmam Abdullah Zaviyesi ve Türbesi ile Zeynel Bey Türbesini ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında ilçe Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven ve İlçe Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen’den bilgi aldı. Hasankeyf ziyaretinin ardından Beşiri ilçesine geçen Bakan Yardımcısı Ersoy, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Maslak’tan ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin brifing aldı. Ziyaret ve incelemelerin ardından Bakan Yardımcısı Ersoy, akşam saatlerinden ilimizden ayrıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=