Lütfen bekleyin..



Nasıroğlu, kahvaltılı buluşmalara devam ediyor

04 Mart 2018, 15:23 - Okunma: 925

Nasıroğlu, kahvaltı organizasyonu ile Batman’lı işadamları ile ikinci kez buluştu. BATSO başkanlık seçimlerine aday olan, BATSO Eski Başkanı İşadamı Osman Nasıroğlu’nun ekibi ile birlikte hafta sonu MADO’nun VIP salonunda gerçekleştirdiği ikinci etkinliğe katılım yine oldukça yoğundu.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Nasıroğlu; misafirlerine, Batman için BATSO Başkanlığı döneminde yaptıklarını ve gelecek dönemde yapacağı projelerinden bahsetti. Nasıroğlu; “Bugün ikincisini düzenlediğimiz dostlarla bir araya gelme kahvaltımıza katılan dostlarımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Batman İçin Birlik Grubu, bütün farklılıkları içeren geniş bir yelpazedir. Bu geniş yelpazeden gelen arkadaşlarımızla Batman’ın kalkınması için birlik olduk. Bir aksilik olmazsa Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri 1 Nisan’da yapılacak. Seçimlerin şimdiden Batman’a hayırlı olmasını diliyorum. Önceki kahvaltı buluşmamızdan aldığım geri dönüşler için ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah dostlarımızla bu tür etkinliklerde bir araya gelmeye devam edeceğiz. Şimdi geldiğimiz noktada; gerek eş dost yorumları, gerekse işadamlarımızdan aldığım geri dönüşümler noktasında son derece destek gördüğümüzü söyleyebilirim. Benim şehrim, benim geleceğim diyerek Batman'ın çıkarlarına verdiğimiz önemin farkına vararak bizlere destek olan herkese ayrıca teşekkür ediyorum. Ve gururla söylemeliyim ki artık daha güçlüyüz.” dedi.Toplantıda söz alan konuklar Osman Nasıroğlun’a olan desteklerini belirtirken, katılımında bir önceki toplantıdan daha fazla ilgi olduğu da gözlendi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=