Lütfen bekleyin..



İkiköprü’de yaşanan Feci Kazada Sürücü Hayatını Kaybetti

02 Mart 2018, 12:36 - Okunma: 1521

Beşiri’de Yaşanan Feci Kazanın ardından Kızılay ekipleri Vatandaşlar ve Kurtarma ekiplerine yardım ettiler. İlimiz Beşiri'de bir aracın Garzan Çayı'na düşmesi nedeniyle 1 kişinin hayatını kaybettiği kaza yerinde bekleyen kurtarma ekipleri ve vatandaşlar için Kızılay Batman Şube Başkanlığından ikram aracı olay yerine ulaşarak vatandaşlara ve kurtarma ekiplerine hizmet verdi.

Kızılay Merkez Yönetim Kurulu Üyesi hemşehrimiz Sabahattin Tezdiğ ve Batman Şube Başkanı Ali Tezdği Çalışmaları yakından takip ettiler.

Dün akşam saatlerinde yaşanan feci kazada Batman-Siirt Karayolu, Beşiri ilçesi İkiköprü Beldesi mevkiinde bulunan Avuski-1 Köprüsündeki bariyerlere çarparak Garzan (Yanarsu) Çayına savrulan kamyonet ve sürücüsü ölü bulundu. 
Sabah saat 07.30 sıralarında bulunan kamyonet ve içerisinde bulunan ürücüsünün cansız bedeni olay yerine gelen vatandaşların yardımıyla Garzan çayı içerisinden çıkarıldı. Cenazesi çıkartılan kamyonet sürücüsünün isminin ise Abid Acar olduğu belirlendi.
Acar'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıl

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=