Lütfen bekleyin..



Başkan Cuma Uçar Muhtarlarla Toplantı Yaptı

28 Şubat 2018, 20:49 - Okunma: 1120

Belediye Başkanımız Belediye toplantı salonunda Köy ve Mahalle Muhtarları ile yaptığı istişare toplantısında özellikle imar konusuna değindi Başkan Uçar “Geçmişten bu güne kadar vatandaşların gelişi güzel yapılar yapmasından dolayı ilçemizde bir çarpık kentleşme olmuştur.

Belediye Bünyemizde kurduğumuz yeni imar birimiyle izinsiz ve ruhsatsız yapıların önüne geçerek vatandaşlarımızın bilgilenmesini Belediyemiz ve siz değerli muhtarlarımız aracılığıyla vatandaşlara anlatmamız gerekiyor. İlçede izinsiz ve ruhsatsız hiç bir yapının yapılmasına müsade etmeyeceğiz.” dedi.


KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI İLE İSTİŞARE 
Sason’un gelecek planlamasında Muhtarların görüş, öneri ve isteklerine büyük önem veren Belediye Başkanı Cuma Uçar, ilçede görev yapan Köy ve Mahalle Muhtarları ile istişare toplantısında bir araya geldi.Belediye Toplantı salonunda gerçekleşen istişare toplantısına Yücebağ Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya, Sason’un tüm Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı. Belediye Başkanı, Cuma Uçar 2018 in ilk Muhtarlar toplantısında Sason Belediyesi’nin tamamlanan, devam eden ve hedeflenen projelerini ve İlçe Kaymakamı Ökkeş Beyaz ve Yücebağ Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya ile geçen hafta Ankara da ziyaret ettikleri Bakanlıklara sunmuş oldukları projeleri aktardı.
Toplantı sonunda Köy ve Mahalle Muhtarları Başkan Uçar’a Teşekkür edip taleplerini aktarıp gerekli mercilere beraber gidebileceklerini söylediler, Başkan Uçar Muhtarların taleplerinin giderilmesi için gerekli mercilere başvuracağını ve hızlı bir şekilde yapılması için tüm imkanlarını seferber edeceğini aktardı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=