Lütfen bekleyin..



“Halkın En Önemli Meselesi Huzur ve Kalkınma”

28 Şubat 2018, 20:25 - Okunma: 1167

Hüdapar Batman İl Başkanı Davut Şahin gazetemize kentte yaşanan sorunlarla ilgili değerlendirme yaparken, İşsizlik, Esnafın yaşadığı sorunlar, Belediye Çalışmaları, ve Trafik sorunuyla ilgili değerlendirme yaptı.

“KENTİN EN ÖNEMLİ SORUNU İŞSİZLİK”
Başkan Şahin gazetemize yaptığı açıklamasında “Sıklıkla gerek Batman merkez ve gerekse de ilçelerde esnaf ziyaretlerinde bulunuyoruz, halkımıza gidiyoruz. Sorun ve sıkıntılarını dinlemeye çalışıyoruz. Batman’da bir işsizlik sorunu var. En önemli talebimiz Batman’a yeni istihdam alanları oluşturulması. İkinci bir Organize Sanayinin kurulması, Batman halkının ekmek bulması için Batman dışına çıkmaması mevsimlik işçi olarak gidip batıda çalışmaması, tamamen kapısının önünde memleketinde iş alanları oluşturulması gerekiyor.” Dedi.
 “ÖNCELİĞİMİZ KENTİN HUZURLU OLMASI”
Batman halkının en önemli meselesi huzurdur. Batman halkının huzur içerisinde yaşaması gerekir ve bunu hakediyor. Özellikle biz siyasiler olarak ve bu anlamda katkı sunabilecek herkesin Batman halkının huzuru için maddi manevi kalkınması için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor. Bu anlamda elimizden gelen çabayı gösteriyoruz ve bu çağrıyıda sizin vasıtanızla herkese yapmak istiyorum. Batmanın kalkınması ve huzuru için Hep birlikte  siyasiler, basını, kurum yetkililerinin üzerine düşeni yapması lazım.”
“HİZMETLER DAHA HIZLI YAPILSIN”
Başkan Davut Şahin Belediyenin çalışmalarıyla ilgili yaptığı değerlendirmesinde “Kayyum geldikten sonra kentte bazı farklılıklar görülüyor. Belediye çalışıyor bunu inkar etmek mümkün değil. Bir ara sayın Belediye Başkan vekilinide ziyaret ettik orada da dile getirdik. Şehir merkezinde yapılması gereken düzenlemeler o zaman çok gecikti. Şunu diyoruz. modern şehirlerde olduğu gibi bir proje ele alındığında bunun erken bir vakitte bitirilmesi için belki sadece bir mütahide değil bir kaç mütahide verilmesi gerekiyor ki geceli gündüzlü vardiya sistemiyle çalışılsın ki halkımız daha fazla mağdur olmasın. İki aylık süresi olan bir proje 4 aya sarktığı zaman halk mağdur oluyor, esnaf mağdur oluyor.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=