Lütfen bekleyin..



Hamidi: “28 Şubat Millet İradesine Yönelikti”

28 Şubat 2018, 20:23 - Okunma: 1368

Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi 28 Şubat postmodern darbesinin yıldönümü nedeniyle yazılı basın açıklaması yaptı. Hamidi açıklamasında “28 Şubat 1997 tarihi, ülkemizde milletin iradesiyle iktidara gelen meşru hükümetin, gayri meşru bir müdahaleyle istifa ettirildiği, hafızalardan hiç silinmeyecek alçak bir teşebbüsün tarihidir.

Milletin hafızasında acı bir tablo olarak kalan 28 Şubat Darbesinin kokuşmuş anlayışı, 27 Nisan 2007 tarihinde E-Muhtırayla tekrar teşebbüse kalkmış ancak milletin iradesiyle iktidara gelen AK Parti hükümeti tarafından gerekli muktedir cevabı alarak bertaraf edilmiştir. Artık millet iktidardadır. Darbeci zihniyet ise mazinin derin derelerine mahkûm olmuştur. En zor zamanların üstesinden gelmesini bilmiş, en alçak darbeleri bertaraf etmiş olan bu millet, en son 15 Temmuz da alçak darbe girişimine karşı dünyada eşi olmayan bir destan yazmıştır. AK Parti, millete hizmet yolunda, milletle beraber önüne konan bütün engelleri aşarak parlak bir geleceğe doğru istikrar ve istikamet için süratle yürümektedir.” Dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=