Lütfen bekleyin..



Erbakan Hoca Batman’da anıldı

28 Şubat 2018, 20:20 - Okunma: 1637

Milli Görüş Hareketinin lideri ve eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan, vefatının 7'nci yıl dönümünde Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bir programla anıldı.Suriye Emevi Camii müezzinlerinden Hafız Şeyh Munir Abdulcevad'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Merhum Erbakan'ı ve şubat ayı şehitlerini konu alan sinevizyon gösterimiyle devam etti.

Programda konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Necmettin Erbakan Hoca'nın hayat felsefesinin İslam olduğunu söyledi.Tonguç konuşmasında "Bu çalışma ile sivil toplum kuruluşları ile birlikte bütün Türkiye'mizde hanımıyla, genciyle bu mesuliyetin şuuru içerisinde yürümenin hep gayreti içerisinde olmuşuz. Milli Görüş harekatının, Erbakan hocamızın çalışmasını sadece kuru bir particilik davası olarak görürsek meseleyi anlamamış oluruz. İşin özüne ve manasına bakmak ve nasıl bir yolda nereye doğru gittiğimizi ve hangi hedefe varlığımızı görmek durumundayız."

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=