Lütfen bekleyin..



GÜNEŞTEKİN’DEN 28 ŞUBAT AÇIKLAMASI

27 Şubat 2018, 16:09 - Okunma: 966

6 Milyon İnsan FişlenmiştirAk Parti Batman il Başkanı Murat Güneştekin 28 Şubat Postmodern darbesinin yıldönümünde bir basın açıklaması yaptı.Vatandaşları 28 Şubat Çarşamba günü saat 19:30'da Kültür Merkezinde düzenlenecek panele de davet eden Güneştekin şu açıklamayı yaptı.

"28 Şubat, Meşru bir hükümetin asker, yargı, medya ve sermaye koalisyonu tarafından meşru olmayan yollarla devrildiği bir sürecin adıdır.28 Şubat, özünde dindarlara ve siyasete yapılmış bir darbe olmakla birlikte aynı zamanda tüm ülkeye karşı yapılmış finansal ve ekonomik bir soygundur. 28 Şubat döneminde 50 bine yakın insan soruşturma ve kovuşturmaya tabi tutulmuş, 6 Milyın İnsan Fişlenmiştir. Darbeciler değişmese de artık devir değişmiştir. Darbelere ve muhtıralara teslim olan bir millet yok artık.” Başkan Güneştekin Açıklamanın sonunda; 28 Şubat döneminden kalan ve hâla devam eden mağduriyetlerin de Allah'ın izniyle hükümet tarafından giderileceğini ifade etti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=