Lütfen bekleyin..



SASON’DA YENİ DÖNEMDE ÇALIŞMALAR HIZ KAZANACAK

26 Şubat 2018, 18:46 - Okunma: 1825

Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar yeni dönemde de ilçeyle ilgili önemli çalışmalar yapmak için kolları sıvadı. Bölgenin en eski ilçesi olan yıllarca ihmal edilen ilçede Başkan Cuma Uçar dönemiyle birlikte önemli hizmetler kazandırılıyor. Başkan Uçar Başkent Ankara’da yaptığı girişimlerle TBMM Başkanı İsmail Kahraman’danda destek aldı. Sason’da yapılacak olan Merkez Camisine TBMM Başkanı İsmail Kahramanın ismi verilecek.

Başta İstanbul olmak üzere Ülkenin değişik illerinde Sason’un tanıtımını en iyi şekilde yapan Başkan Uçar İstanbul Büyükşehir Belediyesiyle kardeş şehir olup daha fazla proje ve hizmet üretme hedefinde bulunuyor.

SASON’U GÜZEL HİZMETLET BEKLİYOR

Başkan Uçar 2014 ten 2017 ye kadar ilçede önemli hizmetlere imza atarken, yeni dönemde de ilçeye canlılık getirecek ve çehresini değiştirecek çalışmalara imza atacak. Sason’da öncelikli yapılacak çalışmalar arasında İlçeye Katı atık Arıtma tesisi kurmak, İlçe’de İçme Suyu Şebekesinin Gitmediği Mahallelere İçme suyu şebekesini döşemek, İlçeye yeni bir hizmet binası kazandırmak, Sason’da 1979 tarihinden beri yapılan Merkez Camisi yerine yeni bir Merkez Camisi yapmak, Zafer Mahallesinden İlçe Girişine kadar yaya yolu, İlçedeki mevcut yollardan yapılmayan Mahalle Yollarının gerekli Asfaltlama Kilitli Parke Taşıyla Cadde,Sokak yapma çalışmalarını tamamlamak ve Sevek Mesire Alanını kazandırarak, İlçeye çok amaçlı kültür Merkezi yapmak olduğu belirtildi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=