Lütfen bekleyin..



Halkçı ve Sporsever Vali Ahmet Deniz

26 Şubat 2018, 18:34 - Okunma: 1251

Batman’a atandığı günden bu yana halkın içinden çıkmayan ve sürekli esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Vali Ahmet Deniz’in spora verdiği destekte takdirle karşılanıyor. Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç Vali Ahmet Denizin Petrolspor’a olan desteğinin çok büyük olduğunu ve kelimelerle tarif edilemeyeceğini belirterek bu sene Vali Ahmet Deniz’e Şampiyonluk hediye etmek istediklerini vurguladı.

PETROLSPORA GÖNÜLDEN DESTEK SUNUYOR…

3. lig tensilcimiz Petrol spor için gecesini gündüzüne katan Sporsever ve halkçı Vali Batmanlıların gönlünü kazandı. Batman’da Petrolsporun en büyük destekçilerinden olan ve Petrolspor’un başarısında büyük katkısı olan Vali Ahmet Deniz Hafta sonu Yine Petrolspor’u sahiplendi ve takımın galip ayrılması için çok çaba harcadı. Cumartesi günü Petrolspor’un maç öncesi Ter idmanına katılan ve Futbolculara önemli moral veren Vali Ahmet Deniz Takımla İdmana çıkmış ve futbolculara maç öncesinde eşlik etmişti. Batman Valisi Ahmet Deniz Petrolsporun Çanakkale Dardanelsporla oynadığı maçtada her zamanki gibi tribündeki yerini aldı. Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında yenilen iki golle kırmızı beyazlı ekip mağlup duruma düştü. Ama umudunu yitirmeyen sporsever Vali Ahmet Deniz, birden ayağa kalkarak şeref tribünü başta olmak üzere tüm tribünleri ayağa kaldırarak adeta takımı ateşledi bu destekle Petrolspor 0-2 geri düştü maçta Çanakkale Dardanelspor’u 3-2 skorla yenerek adeta Play-Off yolunda tekrar dirildi. Maçta 2-0 mağlup duruma düşmesine rağmen maçtan 3-2 galip ayrılan Petrolspor Batmanlıları sevince boğdu.

“VALİ DENİZ’E ŞAMPİYONLUK HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ”

Maç sonrasında Vali Ahmet Deniz soyunma odasına inerek sporcuların sevincine ortak oldu. Bu hafta içinde Vali Ahmet Denizin Petrolspor’a yönelik ciddi desteğininde olacağı belirtildi. Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç ve Batmanlı sporseverler Vali Ahmet Deniz’e Petrolspor’a verdiği büyük destekten dolayı teşekkür ettiler. Başkan Konaç Vali Beyin Batman’da görev yaptığı bu dönemde kendisine şampiyonluk hediye etmek istediklerini açıklayarak bundan sonraki maçlarında daha dikkatli olacaklarını ve hedefe odaklandıklarını belirtti. Öte yandan karşılaşmayı izleyen ve hafta içinde Petrolspor idmanı ziyaret eden BATSO Eski Başkanı Osman Nasıroğluda Maçtan galip ayrılan futbolculara takım elbise hediye edecek.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=