Lütfen bekleyin..



YEMEK ÜRETİMİNDE ALTUNLAR YEMEK FARKI

26 Şubat 2018, 05:26 - Okunma: 2853

1986 yılından bu yana Batman’da hizmet veren Altunlar Yemek Üretim Fabrikası verdiği hizmetle her kesimden beğeni topluyor.Bölgenin en modern yemek fabrikası olan Altunlar Yemek TSE ve ISO standartlarına uygun yemek üretimi ve servisi yapıyor. Günlük 10 bin kişiye yemek çıkarma kapasitesi olan Altunlar yemek fabrikası Düğün, Taziye Mevlid ve özel günlerde vatandaşa hizmet etmenin gururunu yaşıyor.

35 yıldır Türkiye Petrollerinin Yemek dağıtım işini yapan Altunlar Yemek TP’nın en ücra köşesindeki sahalara da yemek hizmetini başarıyla götürüyor.  2 yıl Batman Üniversitesi 5 yıl TP Trakya Lüleburgazda Yemek Dağıtım işini başarıyla üstlenen Altunlar Yemek son model araçlar ve muhafaza dolaplarıyla hijyenik ortamda hizmet götürüyor.

Altunlar Yemek Uzun dönemdir Siirt ve Kurtalan’da Devlet hastanelerinin temizlik hizmetlerinide yürütüyor.

Altunlar Yemek sahibi İş adamı Mehmet Altun gazetemize açıklamasında  “Yemek üretim fabrikamızın toplam kapalı alanı 1000 m, bunun 200 m2'si tamamen yemek üretim alanına ait. Fabrikamız, 25 kişi ile birlikte, 10 bin kişiye yemek çıkaracak kapasitededir. Toplu yemeklerde çalışan sayımız 50’yi buluyor. Ofis, , kuru gıda deposu, Soğuk hava deterjan deposu ayrı bölümlerde yer alıyor. Üretim bölümümüzde, sebze hazırlama, et hazırlık, hamur bölümü ve soğuk hava deposu ile bulaşıkhane bulunuyor. Pişirme ocakları ve fırınlarımızın bulunduğu üretim alanımızda sevkiyat için ayrı bir yerimiz var. Fabrikamızdan çıkan yemekler, her türlü uzun mesafeye, aynı sıcaklık-soğukluk kalitesinde taşınıyor.  Her türlü, düğün, nişan gibi toplu yemekler, hizmetleri ve toplu yemek yenilen işyerlerine hizmet vermek amacımız" dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman
2406 gün önce
Batman'da toplu yemek üzerine en güvenilir yer hijyenik ve lezzetli yemekleriyle biliyorum burayı
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=