Lütfen bekleyin..



ÇOCUKLAR MASAL KAHRAMANLARIYLA BULUŞTU

25 Şubat 2018, 22:52 - Okunma: 1477

Batman Belediyesi, Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında hazırlanan Şubat ayı programında yer verdiği ‘Keloğlan Masalları’ çocuk tiyatro oyununu ve masal kahramanlarını çocuklarla buluşturdu.


TRT Çocuk televizyon kanalı ekranlarında yayınlanan ve çocuklar tarafından severek izlenen Keloğlan, Balkız, Karavezir, Uzun, Huysuz ve Bilgecan Dede gibi sevilen karakterlerin yer aldığı ‘Keloğlan Masalları’ çocuk tiyatro oyunu Batman’daydı.

Batman Belediyesi tarafından çocuklara ücretsiz olarak sahnelenen ‘Keloğlan Masalları’ çocuk tiyatrosu 25 Şubat 2017 Pazar günü Saat 11:00 - 13:00-15:00 olmak üzere iki ayrı seans olarak çocuklarla buluştu.Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde 3 seans olarak sahnelenen oyunda salon her defasında dolup taştı. Aileleriyle çizgi film kahramanlarıyla buluşan çocuklar hoşça vakit geçirdi. Bu tür organizasyonların çocuklarına mutluluk verdiğini belirten veliler, Batman Belediyesine çocukların mutluluğuna vesile olduğu için teşekkür etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=