Lütfen bekleyin..



Türkücü Aydın Aydın'dan Albüm Tanıtımı

22 Şubat 2018, 17:49 - Okunma: 1885

Bölgenin sevilen sanatçılarından Türk Halk Müziği şarkıcısı Aydın Aydın, obeziteye dikkat çekmek için çıkardığı Türkçe ve Kürtçe 12 eserin yer aldığı 'Üç beyaz/Maalesef' albümü için tanıtım gecesi düzenledi.

 TRT Kürdi’de 10 yıldır Çepik programını başarıyla yürüten ve Batman halkının sevdiği sanatçıların başında gelen Aydın Aydın’a her kesimden ilgi var.

Çevre, doğa katliamları, trafik canavarı, kadına yönelik şiddet gibi sıradışı kliplerle gündeme gelen şarkıcı Aydın Aydın, yine ilginç bir projeye imza attı. Aydın, çağın hastalığı olarak bilinen obeziteye dikkat çekmek için 'Üç beyaz/Maalesef' ismiyle albüm çıkardı. İstanbul Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen albümün tanıtım gecesine, Başbakan Başdanışmanı Muhsin Kızılkaya'nın yanı sıra Berdan Mardini, Kahtalı Mıçe, Latif Doğan'ın da aralarında bulunduğu sanatçılar ve davetliler katıldı. Aydın Aydın gecede, Türkiye'nin 7 bölgesinden getirilen toprak numunelerinden önce kendisi yedi, ardından da davetlilere ikram etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=