Lütfen bekleyin..



Başkan Taşan’dan Sendikal Başarı

20 Şubat 2018, 18:34 - Okunma: 2169

DSİ’DE TES İŞ SENDİKASININ MİSAFİRİ OLDUKDevlet Su İşleri Batman Müdürlüğünde TES İŞ sendikası temsilcisi olan Rıfat Taşan, Süper FM Radyosu ve Güncel Gazetesi sahibi İş adamı Hasan Ölük, Gazetemiz sahibi Nimet Dal ve Orhan Turan’ı Tesiste ağırladı.

TAŞAN’DAN BAŞARILI SENDİKA HİZMETİ

 Batmanın başarılı sendikacılarından olan Rıfat Taşan 17 yıldır DSİ’nin çeşitli kademelerinde görevde bulundu. Yaptığı başarılı çalışmalarla işçi camiasında sevilen simalar arasında yer alan Rıfat Taşan faaliyetleriyle ilgili bilgilerde verdi. TES İş Sendikasına bağlı 300’e yakın çalışma arkadaşıyla birlikte hizmet verdiklerini açıklayan Başkan Taşan, İşçilerin sosyal ve sendikal haklarını sonuna kadar savunduklarını belirterek yeni dönemde de kadroya alınacak olan 17 taşeron işçisini de bünyelerine alacaklarını söyledi. Rıfat Taşan görev yaptığı Kurumda da Kurum yetkilileri ve işçiler arasında da yaptığı güzel hizmetler nedeniyle seviliyor.

 Sendika bünyesinde yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Rıfat Taşan’ı Kutlayan Hasan Ölük ve Nimet Dal, Taşan’a görevinde üstün başarılar dilediler.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=