Lütfen bekleyin..



Sağlıkta Yenidoğan Canlandırma Eğitimi

20 Şubat 2018, 18:29 - Okunma: 1779

Sağlık personellerine yenidoğan canlandırma eğitimi verildi. Eğitime Kamu-Özel Hastanelerinde ve 112 de görevli Doktor Ebe Hemşire Acil tıp teknisyeni ve acil tıp teknikeri personelleri katılmıştır.

Geniş Katılımlı Eğitim

Bebek Ölümlerinin ve sakatlıkların önlenmesi amacıyla solunum problemi ile doğan bebeklere yönelik olarak doğum salonunda çalışan ve yenidoğana yönelik girişimde bulunan tüm sağlık çalışanlarının standart bir canlandırma uygulayabilmesi için gerekli bilgi ve becerilerle donatılması amacıyla Yenidoğan Canlandırma (NRP) Uygulayıcı Eğitimi gerçekleştirilmiştir. Söz konusu eğitim Yenidoğan Canlandırma Eğitimcileri tarafından verilmiştir. Eğitime Kamu-Özel Hastanelerinde ve 112 de görevli Doktor Ebe Hemşire ATT ve AABT personelleri katılmış olup eğitim sonunda kursu başarıyla tamamlayan 49 katılımcıya Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Uğur Karabat, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yrd. Dr. İzzet Gök, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yrd. Dr. Bünyamin Sevim tarafından sertifikaları takdim edilmiştir.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Kolajen, vücutta bulunan temel bir proteindir ve cilt, eklemler, kemikler, ..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Evde Sağlık Birimi'ne yakınları tar..
Batman Belediyesi, çocukların gelişimlerine pozitif etki sağlamak amacıyla ..
Ak Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, Kozluk lokali ziyaretinde partilile..
Dünya Hastanesi Dahiliye bölümünden Uzm. Dr. Ahmet NAS şeker ve tansiyon ha..
Batman Eğitim Araştırma Hastanesine atanan yenidoğan uzmanı hasta kabulüne ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=