Lütfen bekleyin..



Psikoliv Batman’ın Hizmetinde

20 Şubat 2018, 18:27 - Okunma: 2300

Psikolog Mizgin Çiçek tarafından kurulan Psikoliv Psikolojik Danışmanlık Merkezi; aileyi ve aile bireylerini her yönden desteklemek, iyileştirmek ve rehabilite etmek amacıyla Batman’da hizmet vermeye başladı. Merkezde aile, çocuk, ergen ve yetişkin bireylerin yaşayabilecekleri sıkıntılar konusunda psikolojik danışmanlık hizmetleri sağlanıyor.


Psikoliv danışmanlık merkezi; çocuk ve ergenlere, yetişkinlere, aile ve çiftlere yönelik danışmanlıklar verecek. Ayrıca merkezde zeka oyunları hizmeti de verilecek.

AİLE TOPLUMUN TEMEL TAŞI

Psikoliv Psikolojik Danışmanlık Merkezi Kurucusu Psikolog Mizgin Çiçek; “Aile toplumun en küçük yapı taşı, bu sebeple aile kurumunu önemsiyoruz. Bazen aileler ya da çiftler arasında çatışmalar, sorunlar yaşanabiliyor. Bu durumda aileler ya da çiftler uzman görüşüne başvurma ihtiyacı hissedebiliyorlar bu ihtiyaç doğrultusunda edinmiş olduğumuz amaç yaşanabilecek çatışmaları en az zararla ya da zararsız bir şekilde atlatılması. Ailenin değişmesi toplumun değişmesi demektir” diyor.

ÇOCUK VE ERGEN PSİKOLOJİSİ

Psikoliv Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde Çocuk ve Ergen Psikolojisi ile ilgili hizmetlere de veriliyor. “Ergenlik ve ergenlikle ilgili sorunlar konusunda aile kurumuna süreç yönetiminde destek olmak için teorik ve pratik çözümler sunmaya gayret ediyoruz” diyen Psikolog Mizgin Çiçek şöyle devam ediyor; “Ergenlerin ebeveynleri ve sosyal çevresi ile yaşayabilecekleri çatışmalar dışında dersler ve sınavlar ile ilgili kaygıları, kimlik oluşumu ve cinsel değişimleri konusunda kaygı ve korkularına bir el feneri tutmaya çalışıyoruz.” Ayrıca çocuklara yönelik uyguladığımız objektif testler ile daha ayrıntılı bilgiler elde edip çocukları kademeli olarak ele almakta çocukları sağlıklı bir şekilde değerlendirip aileyi bilgilendirmekteyiz. Çocuk ve ergen danışmanlığına hassasiyetle yaklaşmaktayız çünkü çocuk ve ergen psikolojisinin karakter oluşumundaki belirleyici rolünün farkındayız.Merkezimizde çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik zeka oyunlarını da bulundurmaktayız. Zeka, dikkat, algı, strateji, grup içi uyum, odaklanma gibi becerilere yönelik olan zeka oyunları öğrenmeyi eğlenceli hale getirerek farklı bir alan sunmaktadır. Hem bireysel hem arkadaşlar arasında hem de aile üyelerinin birlikte oynayabileceği bu oyunlar ile kaliteli zaman geçirerek teknolojiden uzak bir an içerisinde buluyoruz kendimizi.

Sorunları bir arkadaş ile paylaşmak yerine Psikolog ile konuşmanın farkını yaşatmak istiyoruz. Yetkin çözüm önerileri ile olayları rayına sokmada bireylere destek olmaya çalışıyoruz. Elimizde sihirli değnek olmadığını bilincinde hareket ederlerse danışma faaliyetinin daha verimli geçeceğine şüphe yok. Danışanlarımızdan tek talebimiz bizleri son kapı olarak görmemeleri.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Kolajen, vücutta bulunan temel bir proteindir ve cilt, eklemler, kemikler, ..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Evde Sağlık Birimi'ne yakınları tar..
Batman Belediyesi, çocukların gelişimlerine pozitif etki sağlamak amacıyla ..
Ak Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, Kozluk lokali ziyaretinde partilile..
Dünya Hastanesi Dahiliye bölümünden Uzm. Dr. Ahmet NAS şeker ve tansiyon ha..
Batman Eğitim Araştırma Hastanesine atanan yenidoğan uzmanı hasta kabulüne ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=