Lütfen bekleyin..



Emekli TOKİ’DE Ulaşım Sorunu Sürüyor

19 Şubat 2018, 16:49 - Okunma: 1429

Batman’da Emekli TOKİ’nin kentle ulaşımını sağlayan Otobüslerin yetersiz olduğunu dile getiren vatandaşlar sorunu gündeme getirmelerine rağmen çözüm bulunamadığını belirttiler.Gazetemizi arayarak yaşadıkları sorunu dile getiren Emekli TOKİ sakinleri Belediyenin Otobüslerinin yetersiz olduğunu dile getirerek yaşadıkları sorundan dolayı mağdur olduklarını belirttiler.

Şehir merkezine yada Bölge hastanesine ulaşmak için 1 Saati aşkın zaman kaybı yaşadıklarını dile getiren Emekli TOKİ sakinleri otobüslerin yetersiz olduğunu yolcuların balık istifi gibi seyahet etmek zorunda kaldığını, bir çok emeklinin bu durumdan mağdur olduğunu dile getirdiler. Vatandaşlar yeni bir düzenleme yapılarak Emekli TOKİ’nin Ulaşım sorununun çözülebileceğini dile getirdiler. Vatandaşlar Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’un Batmanın sorunlarının çözümündeki gayretini takdirle karşıladıklarını ifade ederek Batman’da güzel hizmetlerin yapıldığını bu sorununda çözüleceğine inandıklarını ifade ettiler.
Emekli TOKİ sakinlerinin her geçen gün arttığına işaret eden vatandaşlar Her gün aynı sorunu yaşadıklarını söyleyerek Otobüs sayılarının arttırılmasını istediler.
 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=