Lütfen bekleyin..



Kozluk'ta Başkan Yüksel Güven Tazeledi

19 Şubat 2018, 16:48 - Okunma: 4600

Kozluk Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı dün Kooperatif binasında gerçekleştirildi. Kozluk’ta daha önce Ziraat Odaları Başkanlığını da başarıyla yürüten Fudayıl Yüksel Esnaf Kefalet Kooperatifinde yeniden başkanlığa seçildi.

Kongrenin Divan başkanlığını Diyarbakır Bölge Birliği Başkanı Ekrem Karataş yaparken, olağan genel kurul toplantısına Diyarbakır Bölge Birliği Müdürü Müşerref Erden, Batman Esnaf Kefalet Kooperatif Başkan Yardımcısı Cemil Turan, Batman Minibüsçüler Oda Başkanı Şeref Göymen ve Yılmaz Uğurlu, Kozluk Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Esat Tunç, Kozluk Şoförler Oda Başkanı Mehmet Şah Çiftçi katıldı.
Kooperatifin yapmış olduğu 3 yıllık seçim sonucunda yönetim kurulu başkanlığına Fudayıl (Ferman) Yüksel seçilirken, Başkan Yardımcılığına Mehmet Alper ve yönetim kurulu üyeliğine Behcet Acar seçildi.
Kozluk Kooperatif Başkanı Fudayıl Yüksel 2017 yılında yapmış oldukları hizmetleri ile yönetim kurulu faaliyet raporlarını genel kurul toplantısına katılan üyelere anlatarak; “Şuan itibari ile kooperatifimiz üst limiti ile 150.000 TL olmak üzere kredi kullandırarak faaliyetini aktif bir şekilde devam etmektedir. Şartlarını yerine getiren Esnaf ve Sanatkarlarımız mevcut kredilerimizden yararlanabilirler. Yatırım kredilerimizden esnafımızı yararlandırıyoruz ve Sıfır Kamyon, Minibüs ve işyeri mülkiyeti almak isteyen Esnaf ve Sanatkarlara 500.000 TL kredi verebilmekteyiz.”dedi Genel kurul toplantısı Dilek ve temennilerden sonra sona erdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan yüksel
1494 gün önce
Cansın bitanesin amca allah yolunu açık etsin
Kenan yüksel
1494 gün önce
Cansın bitanesin amca
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=