Lütfen bekleyin..



İyi Parti Sorunları Çözmek İçin Geliyor

18 Şubat 2018, 15:02 - Okunma: 2729

Basınla tanışma toplantısı düzenleyen İl Başkanı Kısmet Çelik “Genel Başkanımız Sayın Akşener Bölge halkını çok seviyor. İlk gezisini Ahlat’a bir Doğu Anadolu şehrine yaptı. Bu da gösteriyor ki, Güneydoğuya, Kürt halkına çok önem veriyor. Kesinlikle Kürt halkını ötekileştiren bir yapıya sahip değildir. Bu parti bütün, herkesi kucaklıyor.” Dedi.

İLK TOPLANTIYA YOĞUN İLGİ


Batman İl Başkanlığına İş adamı Kısmet Çelik’in atanmasından sonra teşkilatlanma sürecini kısa sürede tamamlayan İyi Parti Hafta sonu Litaa Cafe’de basınla tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıya İyi Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, Merkez İlçe Başkanı Burhan Baran, Gençlik Kolları Başkanı Serhat Oğhan, Kadın Kolları Başkanı Beyhan Özgener ve teşkilatın diğer kademeleri ve üyeler katıldı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bölgeye yönelik bakış açısının çok güzel olduğunu belirten Başkan Kısmet Çelik Partilerinin 81 Milyonun partisi olduğunu ve tüm vatandaşları kucakladığını söyledi. 
“TÜRKİYE VE BATMAN İÇİN EL ELE VERECEĞİZ”
Toplantının basınla tanışma toplantısı olduğunu belirten Başkan Çelik “Bu göreve atanmamızın sebebi, yeni bir oluşum ve Türkiye’deki şartlara bakıldığında yeni bir politik anlayışa ihtiyaç vardır. Bu yüzden Batman için yeni bir oluşuma gereksinim duyduk. Kendi ekibimle beraber böyle bir oluşumun içerisinde yer aldık. Türkiye’nin güçlenmesi için hep beraber milli birliğe dayalı, kardeşliğe dayalı bir Türkiye için, iyi bir Türkiye için, Batman içim el ele vereceğiz. Ötekileştirmeden, hepimizin ortak yönlerini ortaya koyacağız.”
“KENTİN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”
İyi Parti İl Başkanı Çelik Batman’ın sorunlarına da değinerek şunları söyledi. “İyi Partinin Çiftçilere yönelik ciddi projeleri var. Köye Geri Dönüşlerde yaşanan sorunları ancak bizim partimiz çözer. Batman’ın en temel sorunu işsizliktir. Batman işsizlikte Türkiye sıralamasında üst sıradadır. İşsizlik nedeniyle köşe başlarında veya aktivite bulamayan gençler üzülerek görüyoruz ki uyuşturucu batağına saplanmaktadır. Bu gençlerimizi topluma kazandırmamız, uyuşturucuya engel olmalıyız. Devlet destekli istihdama yönelik yatırımlara ağırlık verilecek. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=