Lütfen bekleyin..



İl Başkanı Çelik “Sorunları Çözmek İçin Varız”

14 Şubat 2018, 17:39 - Okunma: 1659

Bir süre önce İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Batman il Başkanı olarak atanan kentin sevilen iş adamlarından Kısmet Çelik beraberinde Merkez İlçenin yeni Başkanı Burhan Baran’la birlikte gazetemizi ziyaret etti. Batman’da hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmasına giden İyi Parti’de Nişantaşı Plazada İl Başkanlığı binası açıldı.

Gazetemiz sahibi Nimet Dal ve Orhan Turan’la bir süre görüşen Başkan Kısmet Çelik ve Merkez İlçe Başkanı Burhan Baran çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.  
İyi Parti Batman İl Teşkilatında Merkez İlçeye 17. dönem Siirt Batman Milletvekili Merhum Aydın Baran’ın oğlu Burhan Baran getirildi. Gençlik Kolları İl Başkanlığına da Serhat Oğhan atandı. İyi Parti Batman bir yandan teşkilatlanma çalışmasını hızlı bir şekilde sürdürürken, üye kayıtlarına da hızla devam ediyor. İyi Parti Batman İl Teşkilatı içinde vatandaşların yoğun bir ilgi var. 
Hiçbir siyasi partinin devamı olmadıklarını vurgulayarak sözlerine başlayan İl Başkanı Kısmet Çelik “Biz, hiçbir partinin uzantısı, devamı değiliz. Türkiye’nin en ücra köşesine kadar 81 milyon vatandaşın partisiyiz, tüm Türkiye’nin partisiyiz. Ötekileştirme ve ayrımcılık yok, Adil yönetim temeli üzerine kurulmuş bir partiyiz. Halkımızın sorunlarına çözüm arayan, çözüm odaklı bir partiyiz. Her partiden katılımlarımız oldu. Bütün kesimlere, Türk, Kürt, Arap, herkese kapımız açıktır. Devletin bekasını düşünen herkesi kucaklayacağız. Yüzde 100’ün partisi olana kadar çalışacağız” dedi.
Kapılarının 7–24, randevusuz, tüm vatandaşlara açık olduğunu belirten Çelik “Randevu almadan, herkes, parti çalışma ofisimize gelebilir, maruzatını dile getirebilir. Sorunları çözmek için varız. İlk ziyaretini Doğu Bölgesine yapan Genel Başkanımız öncülüğünde, bölge halkının sorunlarını çözmek için çalışacağız. Herkesin, partimizi denemesini istiyoruz. Denenmesi gereken bir partiyiz. İyi Parti’nin, 72. teşkilatını Batman’da kurduk. Hızla büyüyoruz. Şu anda 75 ilde teşkilatlandık. ” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=