Lütfen bekleyin..



Meslek Liseleri Hayata Dokunuyor

14 Şubat 2018, 17:35 - Okunma: 1208

“Meslek Liseleri Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor” projesi kapsamında Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Müdürlüğümüzce belirlenen ihtiyaç sahibi, yaşlı bir ailenin evinde tesisat bakım ve onarım çalışmalarına başladılar.

Proje kapsamında evinde çalışma yapılan ihtiyaç sahibi, yaşlı aileyi, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, meslek liselerinden sorumlu Şube Müdürü Abdulvahap Hınç ile birlikte ziyaret etti. Çalışmalar hakkında okul müdürü ve öğretmenlerden bilgi aldı, öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.Yapılan ziyaretle ilgili bilgi veren Şube Müdürü Abdulvahap Hınç; “Hayata geçirilen ‘Meslek Liseleri Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor’ projesi kapsamında Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimizin yapacağı çalışmaları yerinde görmek için İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut Kurtaran ile birlikte ailemizin evini ziyaret ettik. Bu proje ile amacımız öğrencilerimizin, icra ettikleri mesleğe ve sanata duyarlı tutum ve davranışlara sahip, yardımsever, merhametli; milli, manevi, ahlaki ve kültürel değerlerle bezenmiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır. Aynı zamanda öğrencilerin ders dışı zamanlarını verimli geçirmelerini ve mesleki becerilerini geliştirmelerini hedeflemekteyiz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=