Lütfen bekleyin..



Tezdiğ, Gençlerimizle Geleceğe Umutla Bakıyoruz

12 Şubat 2018, 19:52 - Okunma: 863

Kurulduğu ilk günden bu yana toplumsal dayanışmada öncü kuruluş olan Türk Kızılayı gençlerimizden oldukça umutlu.KIZILAY'IN EN BÜYÜK DESTEKÇİLERİ GENÇLERDİRTürk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Sabahattin Tezdiğ, hafta sonunu gençlerle biraraya gelerek geçirdi.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerle biraraya gelen Tezdiğ, olası afetlerde gönüllülük esasına dayanan faaliyetlerde gençlerin istekli olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek : "Sosyal refahın gelişmesinde gençlere büyük görevler düşüyor" dedi.

Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Sabahattin Tezdiğ, uluslararası platformda yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Türk Kızılayına en büyük destekçilerinin 'Gençler' olduğunun altını altını çizdi.Afet, yardım, göç, sağlık, ilk yardımın yanı sıra 'Genç Nesillere' verilen eğitimlere de büyük önem verdiklerine dikkat çeken Tezdiğ,  gençlerde gördüğü azmin mutluluklarını bir kat daha artırdığını dile getirdi.Kızılayın gönüllülük esasına dayanan çalışmalarında gençlerle biraraya geldiklerini belirten Tezdiğ : "Zaman zaman gençlerimizle biraraya gelerek çalışmalarımızı anlatıyoruz. Gençlerimizi azimli görmek bizleri umutlandırıyor. Allah devletimize, milletimize acılar yaşatmasın. Dünya genelinde yaşanan olumsuzluklar da bir an önce son bulsun" dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=