Lütfen bekleyin..



Hizmet-İş’ten Mehmetçiklere Mektup

12 Şubat 2018, 19:50 - Okunma: 912

Hak-İş ve Hizmet-İş Batman Şubesine bağlı Gençlik Komitesi, Afrin’de bulunan Mehmetçiklerimize moral ve motivasyon sağlamak amacıyla mektup kampanyası başlattı.

‘Zeytin Dalı operasyonu’ hakkında açıklama yapan Hak-İş ve Hizmet-İş Sendikası Batman Gençlik Komite Başkanı Abdullah Cansağ, Mektup kampanyası başlattıklarını ve Mehmetçiklerimize moral vermeyi hedeflediklerini söyledi. Başkan Abdullah Cansağ; “Türkiye genelinde Batman merkezli başlattığımız mektup kampanyasına her kesimden destek bekliyoruz.  Gece gündüz gözlerini kırpmadan geleceğimi ve ülkemiz için savaşan askerlerimize bir nebze olsun moral vermeyi hedefliyoruz. Başta Batmanlı hemşerilerimiz olmak üzere Türkiye’nin her yerine çağrıda buluyoruz. Kahraman Mehmetçiklerimize yazılacak olan mektupların Hak-İş ve Hizmet-İş Batman Şubesine bırakılmasını rica ediyoruz. Bu olay sadece sendika olayı değil, Vatan millet söz konusudur. Kahraman Mehmetçik kardeşlerimizin yüzlerini güldürmek ve moral vermek istiyoruz. Bunun için her kesimden destek bekliyoruz.” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=